Bytte og retur 

Ønsker du at bytte eller returnere din vare, kan du gøre det nemt her. 

Retur

Vi vil altid gerne hjælpe dig hvis du ønsker at returnere en vare. Når du vil sende en vare retur, skal du gøre os skriftligt opmærksom på, at du ønsker at returnere en eller flere varer. Det kan du enten gøre ved at kontakte os på vores chat, e-mail [email protected] eller ved at bruge vores enkle returportal. Dette skal gøres inden for returretsfristen på 14 dage fra du har modtaget dine varer. 

Herunder finder du vores returportal hvor du ganske nemt og billigt, kan oprette en returlabel. 

Bemærk at returforsendelse gennem vores returportal koster 39,- ex moms og vil blive efterfaktureret i forbindelse med din returnering.

 

Følg vejledningen og du er hurtigt videre med din retur.

Virker ovenstående formular ikke, kan du returnere gennem dette LINK

Vil du gerne sende varen retur på egen hånd, beder vi dig sende til nedenstående adresse:

Lyslageret
Norvangen 3D, Port 8A,
4220 Korsør

Returvarer skal sendes i original emballage, så produktet fremgår ubrugt. Du bedes vedlægge den følgeseddel der var med – har du ikke mulighed for dette, så kan du vedlægge en kopi af faktura med teksten ‘Retur’. For hurtigere behandling kan du også sende os fragtnummer til vores mail og notere dit ordrenummer. Så bliver dit beløb tilbagebetalt ved modtagelse af intakte varer inden for 5 arbejdsdage.

Bytte

Ønsker du at bytte en vare, skal du gøre os opmærksom på hvilken vare du ønsker at bytte, gerne via. e-mail, vores chat eller telefonisk. Du kan ringe til os direkte til os på 71 99 80 71. Så sørger vi for at bytte din vare nemt og hurtigt. Bemærk at det er gratis at ombytte en vare og din returnering, vil derfor ikke blive efterfaktureret.