Råd og vejledning

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelt           

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb i LYSLAGERET.DK’s Webshop dvs. for alle tilbud, ordrer, ordrebekræftelser og leverancer, medmindre anden skriftlig aftale foreligger herom mellem LYSLAGERET.DK og kunden. Både privatpersoner og erhvervsdrivende kan handle i LYSLAGERET.DK’S Webshop. For erhvervsdrivende gælder LYSLAGERET.DK leverer i hele Danmark, dog undtaget til ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne samt udlandet. Levering til disse destinationer kan kun ske efter direkte aftale med LYSLAGERET.DK herom. Kontakt [email protected] for at høre mere om hvordan.

Priser

Prisen for en vare er angivet ud for varen på hjemmesiden. Prisen på hjemmesiden er angivet eksklusive og inklusive moms, men eksklusive fragt og gebyrer. Det er varens pris på købstidspunktet, som kunden skal betale. Priserne på varerne i LYSLAGERET.DK’S Webshop er ikke statiske og der forekomme prisændringer i forbindelse med kampagner, tilbud, udsalg osv.

Forsendelse og transport

LYSLAGERET.DK bestemmer forsendelses-/transportmåden, hvilket blandt andet kan være aktuelt ved skrøbelige  varer og/eller porøs produktemballage. Bemærk at din ordre kan blive leveret af flere og forskellige fragtfirmaer, alt afhængig af hvilke varer du har bestilt. Har du brug for at vide hvilket fragtfirma vi anvender kan du kontakte vores kundeservice.

Stykgods-/pallegods-leveringer sker til fortovskant. Kunden skal selv bortskaffe forsendelsesemballagen.

Varer leveret direkte fra LYSLAGERET.DK’s leverandører leveres til fortovskant hvis andet ikke er aftalt. Ved sådanne køb kan LYSLAGERET.DK’s Webshop ikke oplyse nøjagtigt leveringstidspunkt. LYSLAGERET.DK tager forbehold for, at de fysiske forhold ved og på leveringsstedet skal kunne muliggøre levering som forudsat.

Det er chaufføren, der afgør, om underlaget er tilstrækkeligt kørefast og egnet til afsætning. Chaufføren har ikke mulighed for at bære op i lejligheder. Dette er kundens ansvar.

For alle ordrer gælder, at levering som udgangspunkt sker på hverdage indenfor tidsrummet kl. 08.00 – 16.00.

Betaling

Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

Betalingsbeløbet trækkes tidligst på betalings-/kreditkortet, når varerne afsendes fra LYSLAGERET.DK’s Webshop.

Reklamations- og fortrydelsesret

Reklamationsret

Hvis der foreligger en berettiget og rettidig reklamation angående en vare købt i LYSLAGERET.DK’s Webshop, foretager LYSLAGERET.DK ét af følgende punkter, dog under hensyntagen til den til enhver tid gældende, ufravigelige danske købelovgivning:

  • bytter varen
  • får varen repareret/udbedret,
  • tilbagebetaler købesummen.

Kunden kan reklamere over en vare købt i LYSLAGERET.DK’s Webshop ved at kontakte LYSLAGERET.DK på
tlf.: 71998071 eller ved at sende en mail på [email protected], sammen med en kopi af fakturaen og en beskrivelse af reklamationen.

Reklamation skal ske i henhold til reglerne herom i købeloven. Reklamation skal således ske indenfor rimelig tid efter, at manglen er opdaget, dog senest to år efter købsdatoen, med mindre andet fremgår af loven. Reklamerer du inden for to måneder efter at du har opdaget fejl eller mangel, vil det altid være rettidigt. LYSLAGERET.DK’s Webshop betaler portoen/fragten i forbindelse med afhentning og fremsendelsen af en ombyttet eller repareret/udbedret/ny vare til kunden. Kunden skal betale portoen/fragten i forbindelse med LYSLAGERET.DK’s Webshops returnering af varen til kunden, hvis kundens reklamation ikke var berettiget eller rettidig.

Hvis købesummen skal tilbagebetales til kunden, skal kunden sende varen retur til LYSLAGERET.DK’s Webshop returlager. Herefter overføres købesummen til den kreditkort-konto, hvorfra der er sket betaling. Såfremt betalingen er sket via bankoverførsel, kan beløbet kun tilbagebetales til samme konto som betalingen er sket fra.

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller hele din ordre til fulde, så fremt leveringen er sket over flere omgange dvs. når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved telefonisk henvendelse på tlf: 71998071, eller mail: [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet specifikt til kunden, eller som er bestilt med tydelig personlig karakter,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Kunden hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden brug, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og varen er inspiseret af LYSLAGERET.DK’s lager for vurdering af varens stand.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LYSLAGERET.DK ApS Erhvervsparken 3, 9632 Møldrup.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Virksomheder og offentlige institutioner har som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, med mindre andet er skriftligt aftalt med LYSLAGERET.DK.

Fejllevering

Hvis LYSLAGERET.DK har fremsendt en forkert vare i forhold til kundens bestilling, refunderer LYSLAGERET.DK fragten i forbindelse med kundens returnering af den fremsendte, forkerte vare til LYSLAGERET.DK ved at indbetale beløbet til den kreditkort-konto, hvorfra der er sket betaling.

Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du starte med at kontakte os via [email protected]. Såfremt det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

 

Personoplysninger

LYSLAGERET.DK følger til enhver tid den gældende fortrolighedspolitik, som i øvrigt gælder ved brug af LYSLAGERET.DK’s hjemmeside www.Lyslageret.dk og som kan læses under punket Cookie- og privatlivspolitik.

LYSLAGERET.DK sletter på anmodning fra kunden personlige oplysninger. Dette gælder imidlertid ikke de oplysninger, som kunden har oplyst under ”Faktureringsoplysninger” i forbindelse med bestillingen, da disse oplysninger knytter sig til ordrer, som ikke kan slettes. Dog sker der sletning efter udgangen af købsåret med tillæg af 5 yderligere år iht. lovgivningen om bogføring.

Force majeure

LYSLAGERET.DK tager forbehold for forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure.

Kontaktoplysninger

LYSLAGERET.DK kan kontaktes på følgende måder:

Adresse: LYSLAGERET.DK ApS Københavnsvej 81, 4000 Roskilde.
Email: [email protected]
Tlf. 71 99 80 71

Kundeservice åbningstider:

Man – Tors.                                  10.00-15.00
Fredag                                          11.00-14.00
Helligdage                                     Lukket

Kundeservice email: [email protected]
Vi bestræber os på at besvare alle emails indenfor 24 timer.

Ikrafttræden
Disse Salgs- og leveringsbetingelser er trådt i kraft den 30.03.17.

Hvordan skifter jeg til LED

Skifte til led?

Da kompabiliteten og funktionaliteten i dag er emget bedre end ddet har været førhen er det er nemt og simpelt i de fleste tilfælde at skifte direkte og smertefrit over til LED. I 9-10 tilfælde er det blot at vælge den rette farvekode og sokkel og implementere produktet direkte i nuværende opsætning og ikke blot få stor besparelser på elregningen, men også samtidig gøre noget godt for naturen ved at nedsætte co2 forureningen.

Halogen

I de fleste tilfælde er det muligt at sætte led i serie kredsløb med andre enheder. Men det kommer lidt an på om det er lav volt ”ben” på halogenpæren. Dette kan du som regel se ved tynde ben (til venstre på billedet) Hvis de er ”bolte” (som vist til højre på billedet) er der ingen problemer ved denne opsætning, men vi anbefaler dog at skifte alle enheder i en serie under alle omstændigheder da halogen bruger langt mere strøm end det lys de producerer – du kan eventuelt (forsigtigt) mærke den varme pæren afgiver og så giver det hurtigt mening at lyskilderne ikke er økonomivenlige.

Skift til LED

Er det ”ben” der forekommer på pæren er det en smule mere kompliceret. De har nemlig en transformer. Nogle LED lyskilder som fx. Philips Master LED Serien har indbygget funktion der kan benyttes med transformer (næsten alle) så du ikke behøver gøre noget. Ellers skal transformeren udskiftes med en LED spole, der sørger for at mindske strømmen til enheden da LED bruger meget mindre strøm – og her er det dog nødvendigt med en elektriker hvis man ikke selv har evnerne til udskiftningen . Kontakt Lyslageret hvis du føler du har brug for vejledning om evt LED opsætning og kompatibilitet.

LED rør/Lysstofrør

LED rør til dine lysstofrørs armaturer er meget nemme at installere og er direkte kompatible med dine eksisterende lys armaturer. Har du en konventionel ballast i dine armaturer, (dvs. Med glimtænder) så behøver du ikke gøre andet end at skifte glimtænderen og sætte den nye medfølgende glimtænder i (som fungerer som en lus) dette giver mindre spolebelastning end din nuværende opsætning og det er muligt i de fleste tilfælde at spare over 50% på elregningen bare ved at sætte de nye rør i.

Du kan dog opnå endnu større besparelser ved at frakoble spolen og sætte strøm direkte på røret, dette kræver dog elektriker hvis du ikke har evnerne selv – Du kan downloade en vejledning her om hvordan en sådan opgave finder sted – denne guide er kun ment som vejledende og du bør derfor altid rådgive dig med en elektriker. Dette er den mest ideelle opsætning og udelukker også at der i tilfælde af fejl på spolen (alt elektronik har en levetid) at du skal ud og fejlfinde for at finde det armatur der har fået strømmen til at hoppe af. Dette kan være en tidskrævende opgave og er derfor ikke ideel til fx. Erhvervs brug. Her er også regler for eventuel kondensator i armaturerne. Der må nemlig ikke forekomme overspænding i armaturerne.

Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om opsætning og kompatibilitet.

Hvordan vælger jeg LED

Hvordan vælger jeg LED

Hvor meget lys? Lys bliver målt i lumen, men for ikke at gøre det kompliceret at skifte over til LED er det nememre at bruge den tommelfingerregel at hvis du gerne vil have en pære der er tilsvarende din gamle ex 60w pære skal du finde en 6w LED og hvis det var en 40w pære skal du vælge en 4w LED (10% reglen). Med spot er besparelserne til LED endnu større og derfor kan du ex udskifte en 50w GU10 med en 4w LED.

Du kan også benytte dig at Lyslageret filter funktion (FIND LED TILSVARENDE GAMLE WATT STYRKE ELLER PÆRE) til højre for produktsøgningen som vist her på billedet (i dette eksempel vises LED tilsvarende en normal 50W pære)

find led tilsvarende gamle watt styrke eller paere

Farve? Farve bliver målt i Kelvin og du kan se på vores kelvinguide hvordan det forskellige lys reagerer i et hjem. Men lavere kelvin betyder varmere farver og højere Kelvin betyder koldere farver. Dette bliver nogle gange betegnet som Varm Hvid og Kold Hvid hvis det ligger mellem 2700 og 4000 Kelvin som er de mest normale farve og som bliver anvest med i de danske hjem og industrier.

Dæmpning? Det er vigtigt at overveje om dine lyskilder skal kunne dæmpes, bare husk at grundet LED pærenes lille forbrug kan det være nædvendigt (i nogle tilfælde) at skifte dæmperen ud. Spørg os på chatten eller på andenvis hvis du er i tvivl om dæmpning.

Sokkel? Har du kigget på din gamle pære? Der står som regel enten direkte på pæren eller på æsken hvad sokkel den har, denne information skal du bruge når du søger en nye LED lyskilder da det gør processen meget nemmere og mere overskueligt at finde frem til den rette lyskilde.

Er du i tvivl om hvilken sokkel din lyskilde bruger kan du se på denne side og hvis du stadig ikke er sikker på hvilken sokkel du bruger kan du altid kontakte os på chatten eller per telefon så vi bedre kan vejlede og rådgive dig i dette valg.

Når du har foretaget ovenstående valg og fået din pakke leveret fra Lyslageret, mangler du blot at installere lyskilden og du kan herefter ligge dig tilbage velvidende om at du har lavet en god investering og at du i gennemsnittet ikke behøver udskifte lyskilden igen i de næste 15 år!

Hvad gør jeg med mine gamle lyskilder (Efter LED)

For at undgå unødvendig forurening skal du aflevere dine lyskilder på en genbrugsstation. Du kan trykke på nedenstående link for at se hvor den nærmeste genbrugsstation ligger hos dig.

Find genbrugsstation nær mig

Kan jeg stole på dæmbare LED lyskilder

Ja dæmbar led er yderst pålideligt i dag det er og vigtigt når du foretager en søgning på Lyslageret at du tilvælger dæmpbar beysning i filteren for at undgå at købe lyskilder er ikke er lavet til at blive dæmpet.

Du kan se alle vores dæmpbare lyskilder her

Kelvin (Farvetemperatur)

Kelvin er et begreb, hvormed man måler farvetemperaturen på fx lyskilder. Dette er vigtigt at vide når man køber nye lyskilder da man skal vurdere om farvetemperaturen overstiger eller omvendt når op på ønskede behov.

Kelvin farver til LED og andre lyskilder
Kelvin farver til LED og andre lyskilder

Man kan som udgangspunkt sige at det er mere behageligt at have mere varmt lys, altså mere gul i sit farvespektrum, hvis lyset skal bruges til indedørs brug, fx er de fleste danske stuer oplyst med varme farver som ligger inden for max 3000kelvin. Skal man derimod oplyse et stort butikslokale eller et produktionslokale hvor det er vigtigt at man får mere kolde og hvide farver der rammer 4000+ Kelvin der gør det nemmere at se farveforskelle på områder hvor lyset rammer, samt gør det mere tiltrækkende for fx udstillingsområder.

Jo højere man kommer op i Kelvin desto mere blåt bliver lyset og bliver kaldt dagslys ved normalt 6500 Kelvin. Man kan lave en sammenligning med solens naturlige lys de dage hvor vi (er heldige nok) at få fuld solskin og blå himmel at se at alle farver og nuancer giver en meget klarere visuel gengivelse af deres naturlige farver. Derfor er det i situationer som fx. showrooms og gallerier, en god ide at bruge dagslys da det vil give et meget bedre billede af hvordan farverne rigtigt ser ud.

Her er nogle eksempler på farvetemperaturer af forskellige lyskilder:

1200 K : et stearinlys
1800 K : sollys ved solopgang
2800 K : en almindelig glødepære (ikke sparepære)
5000 K : gennemsnitligt sollys
6000 K : kraftigt sollys
7000 K : lettere overskyet himmel
8000 K : overskyet himmel
10000 K : kraftigt overskyet himmel
11000 K : blå himmel set i skyggen

Visuelt billede af farvekoder

det er muligt at danne et mere visuelt billede af hvordan Kelvin farverne faktisk ser ud,

klik på billedet for at se mere.

Sokkel og fatning

Du har fatningnen – vi har pæren!

… men hvad er en sokkel?  

Men nogle gange kan det være svært at vælge og finde det rigtige produkt. Du kan prøve at kigge nærmere på vores sokkel og farveguide hvor du kan finde meget mere information om hvordan du finder den rette sokkel til din fatning.

Sokkel guide

hvordan vælger man sokkel
IPxx Armaturer (vand og støvtætte armaturer)

Nogle gange er det vigtigt..

…at beskytte sine armaturer, f.eks. i staldmiljøer eller ved udendørsbelysning samt andre miljøer hvor støv og vand naturligt kan forekomme. Det kan også gøre ens armaturer mere rengøringsvenlige, da man med en høj IP beskyttelse kan højtryksspule direkte på armaturerne og derved gøre rengøring nemmere.

Men hvad betyder disse IP koder?

En IP kode udgøres af 2 tal (IPXX) og betyder følgende:

Første ciffer (faste genstande)

Det første ciffer angiver udstyrets beskyttelse mod indtrængning af faste genstande, eksempelvis støv.

Ciffer Beskyttelse af udstyret mod faste partikler  
0 Ingen beskyttelse  
1 >50 mm  
2 >12,5 mm  
3 >2,5 mm  
4 >1 mm  
5 Støvbeskyttet  
6 Støvtæt  

Andet ciffer (væsker)

Det andet ciffer angiver udstyrets beskyttelse mod skadelig indtrængen af vand/væsker.

Ciffer Beskyttelse mod indtrængen af vand Betydning
0 Ingen beskyttelse Ingen beskyttelse
1 Vertikale dråber

Vertikale dråber må ikke have skadelig virkning

2 Vertikale dråber ved hældning op til 15°

Vertikale dråber må ikke have skadelige virkninger, når udstyret har en hældningsvinkel op til 15° i forhold til vertikallinjen

3 Brusebad/ regn

Brusebad/ regn må ikke have skadelige virkninger, når udstyret har en hældningsvinkel op til 60° i forhold til vertikallinjen

4 Kraftigt sprøjt fra alle sider

Kraftigt sprøjt fra alle sider, må ikke have skadelig virkning (kraftigt brusebad/ regn)

5 Spuling fra alle sider

Spuling (fra slanger/ dyser) må ikke have skadelig virkning

6 Kraftig spuling fra alle sider

Kraftig spuling fra alle sider må ikke have skadelig virkning

7 Kortvarig neddykning i vand

Ingen skadelig virkning ved kortvarig neddykning i vand (15 til 100 cm i indtil 30 minutter)

8 Varig neddykning

Ingen skadelig virkning ved varig neddykning i vand under betingelser specificert i henhold til aftale mellem kunde og producent af udstyret

Afmontering af Spole/kondensator

Der er mange penge at spare ved at skrifte til LED – hvis man altså gør det rigtigt..

Det kan være en god ide at skifte til LED da der kan være mange penge at spare i strøm og i indkøb. For at få mest muligt ud af dine nye LED lyskilder, er der et par ting du skal være opmærksom på.

Det drejer sig f.eks. om hvis du ønsker at benytte dine nye LED rør i dine gamle lysstofrørsarmaturer er det vigtigt at kende den type armatur du har.

Armaturer med magnetisk spole (også kaldet drosselspole)

Disse armaturer kan nemt kombineres med LED rør, også selvom det er ældre armaturer. De har den gamle glimtænder vi alle kender fra lysstofrørs armaturerne.
Disse armaturer har en kondensator indbygget som skal frakobles, hvis du skrifter til LED, da det ellers kan give overspænding i røret, og få sikringen til at hoppe af. 
Normalt er kondensatoren for længst stået af på gamle armaturer men for at være sikker er det nødvendigt at frakoble den – dette er fordi LED rørne er selvkondenserende.
LED lysstofrøret virker uanset at kondensatoren er inaktiv eller ej, og derfor kan man sagtens foretage test af LED lysstofrør i sine armaturer uden først at skulle åbne armaturerne og koble kondensatorerne fra.

erstaningsrør LED i lystofrørsarmaturer

Armaturer med magnetisk spole giver totalt set den største besparelse og det skyldes, at spolen
også bruger en del strøm.
Hvorfor behøver man så ikke koble den fra, når man installerer et LED lysstofrør? Lad os give et
eksempel.
Vi har et armatur med 1 X 58 W traditionelt lysstofrør og magnetisk spole. Alt efter alder, så vil
sådan et armatur bruge helt op til 66 W med forbrug på spole og lysstofrør – altså 58 W på rør og
8 W på spole.
Skifter man det ud med et 20 W LED rør og stadig beholder spolen, så bliver regnestykket
anderledes. Et LED lysstofrør bruger meget lidt strøm på spolen, typisk omkring 0,5 W. Det
samlede regnestykke bliver altså 20 W på rør og 0,5W på spole = 20,5W
Det kan derfor ikke betale sig, at slå spolen fra med mindre der er tale om en meget gammel
spole.

Armaturer med HF spole.

Har du armaturer med elektronisk spole (elektronisk balast) så er det ikke alle rør der er kompatible.
Der kræves HF LED rør som er specielt designet til at operere sammen med armaturer der har en elektronisk ballast indbygget.
Det vil dog være muligt hvis man vælger at frakoble spolen helt og køre direkte strøm på røret i stedet.

erstaningsrør LED i lystofrørsarmaturer

Som konklusion er der 3 muligheder i forbindelse med installationen med der vil naturligvis altid (også selv om det kan være lidt) altid være mest muligt besparelse i at frakoble spole.

Vil du selv gå i gang med at modificere dine armaturer anbefaler vi at du kontakter os i den forbindelse for mere detaljerede oversigter og diagrammer til installationen.

erstaningsrør LED i lystofrørsarmaturer

Lovgivning

Er det lovligt, at skifte til LED lysstofrør?
Ja. Der har været mange misforståelser omkring, at armaturerne skulle have en ny CEgodkendelse,
hvis man skiftede til LED, men det er ikke nødvendigt. Det er kun i tilfælde af, at man
ombygger sine armaturer og finder på at sælge dem, så er man faktisk, at betegne som producent
og armaturet skal derfor CE godkendes på ny. Ombygning af armaturet til eget brug kræver derfor
ikke en ny CE godkendelse. Sikkerhedsstyrelsen har i 2009 lavet en artikel om brug af LEDlysstofrør
i eksisterende armaturer. Den kan du læse ved at følge dette link.

Mere…

Ifølge DS700 er der defineret nogle krav for hvor meget lys/lysstyrken skal være i stalde. For
svinestalde gælder, at der i farestalde skal der være mellem 100-200 lux og i øvrige dele af
svineproduktionen 50 lux. I kvægstalde gælder, at der i arbejdsområder skal være mellem 100-200
lux, og i andre dele af stalden skal der være 50 lux. Det har vist sig at ikke alle rør at lige gode i fx. staldområder hvor der kan være klor om amoniak holdig luft som kan ødelægge rør hvis de ikke er beregnet til opsætning i miljøer der kræver ekstra styrke og holdbarhed.

Vil du gerne vide mere om hvad der passer til dig så kontakt vore LED specialister.

Garanti

Vi har forskellige garantier med op til 5 års garanti på mange af de produkter vi lagerfører, du kan se nærmere under hvert produkt hvilken garanti der er gældende for produktet. Ønsker du grundlæggende information om producenternes garantipolitik, kan du finde et udvalg her i denne sektion med links til producenternes egne hjemmesider.

Har du brug for hjælp eller vejledning er du mere end velkommen til at kontakte os for mere konkret vejledning.

Her kan du downloade din garantipolitik med vilkår og betingelser for professionelle armaturer, LED-lyskilder og komponenter fra de forskellige producenter.

PHILIPS

Billedresultat for philips 5 year

Garantivilkår for professionelle udendørs armaturer

 

Garantivilkår – liste med professionelle udendørs armaturer


Garantivilkår for professionelle indendørs armaturer

Garantivilkår for professionelle LED-lyskilder

Garantivilkår for komponenter

Brochure: Udendørs belysning – Standard Garantiordning

Brochure: Indendørs belysning – Standard Garantiordning

Få 5 års garanti – Coreline

OSRAM

I det professionelle segment tilbyder OSRAM forskellige garantiniveauer. System+ garantien for ECG’er og pærer, den udvidede LED lyskilde-garanti og LEDVANCE-garanti og garantier for produkter inden for speciel belysning.

Garantier for energibesparende pærer, garantiprocedure for lyskilderne LED SUPERSTAR-/LED STAR samt garantisupport for autolamper og pærer til speciel belysning: Lær mere om, hvad OSRAM kan gøre for dig.