Hos Lyslageret ApS prioriterer vi databeskyttelse højt. Vi ønsker at gøre det så transperant og gennemskueligt som muligt og for at gøre dette har vi udarbejdet denne persondatapolitik, som oplyser dig om hvordan dine personlige data håndteres og beskyttes.

Oplysninger om virksomheden:

Virksomhehdens juridiske navn: Lyslageret ApS / AVEVO ApS
Virksomhedens kaldenavn:  Lyslageret ApS
Selskabsform: Anpartsselskab (ApS)
CVR-nummer: 37353787
Etableringsår: 2016
Adresse: Københavnsvej 81, 4000 Roskilde
Telefonnummer: 7199 8071
Telefontid: Man.-Tors. 10-15, fre. 11-14
Officiel e-mail adresse: info@lyslageret.dk
Officel web-adresse: www.lyslageret.dk

Cookies:  Der anvendes ikke cookies på hjemmesiden.

Log og statestik: På www.lyslageret.dk bruger vi logstatestikker med det formål at forbedre webshoppen så den bliver så brugervenlig for dig (kunden) som muligt. Logstatestikker giver os et billede af trafikken på vores hjemmeside, og hvor nemt det er for dig at bruge den. Er du registeret bruger og har tilkendegivet dine personoplysninger, knyttes dette til loggen. På denne måde kan vi optimere funktioner og brugervenligheden på webshoppen.

Hvor og hvor længe opbevares oplysningerne: Persondata registreres af Lyslageret ApS og  opbevares og krypteres af Curanet.dk. Registrerede data opbevares i 5 år.

Formålet med persondatabehandlingen: For at kunne gennemføre en handel hos Lyslageret ApS skal vi bruge en række oplysninger (navn, adresse, evt. firma og kontaktoplysninger) også kaldet persondata. Oplysningerne anvendes udelukkende med det formål at kunne levere dine varer til dig.

Når vi registerer dine personoplysninger er det udelukkende med dit samtykke og med klar og tydelig information om hvorfor denne registereres.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret og foregår på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos Curanet.dk
Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret og foregår på følgende måde: Kontakt Curanet.dk for oplysninger om dette.

Der registeres ingen personfølsomme data.

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Lyslageret ApS. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dine ordrer og levere dine varer til dig.

Du har altid mulighed for at gøre indsigelse mod registeringen og du har ret til indsigt i hvilke persondata der er registeret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse heromkring skal rettes til Lyslageret ApS via info@lyslageret.dk

Persondatapolitikken er senest opdateret 15. Maj 2018.