Jens Aller

Meget mere lys og meget mindre regning!

LED i autoværksted

LED er fremtiden

“Man kan ligefrem se at måleren bevæger sig langsommere, vi fik et kanon tilbud på nogle nye LED rør (vi havde kigget efter et bedre tilbud på nettet) men kunne ikke finde noget billigere, det giver MEGET mere lys end vi havde før med de nye LED rør. Vi må erkende af LED er fremtiden”

Landmand Per Hansen

Jeg takker for en god service og for et godt tilbud. Jeg kan varmt anbefale Lyslageret.

Det er tosset hvad man kan spare

“Som landmand bruger man jo en masse strøm, også på meget andet end lys, men vi fandt ud af at vi kunne spare 175.000kr om året kun på lyset ved at skifte over til LED lys. Vi fik rådgivning på lokationen af en flink konsulent fra Lyslageret der også fik hjulpet os med at lave en ansøgning til vores energiselskab så vi kunne få tilskud til investeringen. Nu har vi fået sat en løsning op der kan holde de næste 10 år. Det er godt nok tosset at man kan spare den slags penge og så har vi en tilbagebetalingstid på kun 1,5 år.”

Landbrug med led

Brian Jensen – driftleder

Tak for god rådgivning.

LED lys til lager

Tak for hjælpen

“Vi var usikre på om LED ville lyse nok op i vores haller, men efter skriftlig dialog med jeres konsulent fik vi hurtig en beregning og justering der gjorde det langt billigere og langt mere overskueligt at beregne hvordan ikke bare på investering, men også hvordan lysstyrke og spredningen på lyskilderne skulle beregnes sådan så vi fik tilstrækkeligt lys og dækning af arealet.

Vi fik også efter rådgivning sat sensorer på lyset sådan så lyser tænder mens at vi bevæger os rundt i vores nye hal. Det satte vores tilbagebetalingstid 17% længere ned.”